Skip to main content

Veren

“Leannes teksten zijn to the point en scherp. Ze weet het gevoel dat ik wil neerzetten goed te vertalen naar woorden. Als je iemand spreekt heb je soms het gevoel; hier zit een klik. Dat heb ik met Leanne. Misschien is het haar eigengereidheid? Ze is een zeer krachtige vrouw die staat voor kwaliteit en dat straalt ze in alles uit. Ze komt haar afspraken goed na en is gemakkelijk benaderbaar. Ik werk graag met mensen die zijn zoals ik zelf ben: what you see is what you get.”

Guido Goorts, Goorts & Coppens Advocaten / Recht Direct

“De redenen waarom wij al sinds 2015 met Leanne samenwerken is haar schrijfstijl, haar kundigheid en haar ervaring. Ze kan verhalen terugbrengen tot de essentie met een vlotte en frisse tone of voice. Ze begrijpt snel en feilloos wat de bedoeling is en hoe dat om te zetten in tekst. En ze is ‘n local hero.”

Stefan Aspers, Movico

“Toen wij op zoek gingen naar een copywriter voor onze website was dat eigenlijk geen zoektocht. Dit kon en mocht alleen Leanne doen. Aan de start was het toch een beetje spannend, omdat onze werkomgeving wat klassieker is, maar daar had Leanne geen enkele moeite mee; haar teksten zijn helder, eigentijds en altijd met een knipoog! Sinds 2019 werken wij samen met Leanne en tot op de dag van vandaag zijn we erg tevreden over haar werk. Leanne is altijd super flexibel en altijd bereid om mee te denken. Deze creatieveling is echt een aanwinst voor ons bedrijf!”

Mandy van der Heijden, Pijnenburg Juweliers

“Wat ik sterk vind aan de samenwerking met Leanne is dat ze zich perfect kan inleven in de gewenste situatie. Ze kent inmiddels ons bedrijf en de geldende principes. Het uitzetten van een nieuwe opdracht is daarom extreem eenvoudig. Vaak is een uitleg van enkele zinnen genoeg. Dat maakt dat ik met extreem weinig werk -via Leanne- tot extreem goede teksten kom.”

Roel van Duijnhoven, JouwWeb

“Wat wij willen communiceren is voor een buitenstaander vaak wat lastige materie, maar Leanne weet zich met relatief weinig moeite goed in te leven. Ze vertaalt ons verhaal telkens weer naar makkelijk leesbare teksten in keurig Nederlands. Ik heb nog nooit een fout in haar werk kunnen ontdekken en geloof me, ik heb een kritisch oog! Onze samenwerking verloopt heel soepel. De lijnen zijn kort en het is gemakkelijk om iets met haar af te stemmen. Ik kan er eigenlijk weinig over zeggen en dat is denk ik een heel goed teken. Het werkt gewoon!”

Bart de Keuster, Van Kessel Olie

“Leanne verplaatst zich makkelijk in de klant en voelt snel aan wat de tone of voice van een tekst moet zijn. Haar teksten zijn goed op de klantbehoefte gericht. Ze zijn makkelijk leesbaar en waar nodig met de nodige humor; daar hou ik van. Leanne en ik werken al jaren samen. Ze is op de juiste momenten ook (terecht) kritisch naar mij toe.”

Sjoerd Aldenzee, buro Target

“Ik heb Leanne als copywriter gevraagd voor onze nieuwe website en ben enorm tevreden over onze samenwerking. Ik ben verbaasd over hoe zij de wirwar van mijn enthousiaste verhalen om wist te zetten naar korte, scherpe, doeltreffende teksten die precies passen bij wie wij zijn. Haar schrijftalent combineert ze met een zeer goed inlevingsvermogen in zowel mij als mijn (potentiële) klanten.”

Marlieke Dekker-Putmans, Putmans Next Level

“Leanne schrijft leuke teksten en onderscheidt zich van de ‘normale’ schrijvers. Haar teksten zijn hip en van deze tijd: onderscheidend, origineel, kort maar krachtig. Ook de samenwerking met Leanne verloopt top. Ze denkt mee. Je geeft haar in je eigen woorden ideeën en Leanne weet er telkens iets superleuks van te maken. Ook fijn dat ze suggesties geeft -die best branchespecifiek zijn- waar je iets mee kan. De samenwerking met Leanne is lekker informeel; even snel een appje en weer door. Ze houdt zich aan afspraken; je kan echt van haar op aan.”

Sanan Beks, Beks Finance

“TMC werkt samen met Leanne omdat ze luchtige en fijn leesbare teksten schrijft. Zeker onze technische verhalen kunnen al gauw wat ingewikkeld worden, maar Leanne weet ze op een aantrekkelijke manier te verwoorden. Haar teksten zijn altijd goed opgebouwd en triggeren om verder te lezen. Bij een nieuwe aanvraag managet ze altijd de verwachtingen. Hierdoor weten we waar we aan toe zijn. Eventuele feedback pakt Leanne goed op; ze komt altijd met een goed alternatief.”

Loes Cortenbach, TMC

“Wij werken samen met Leanne omdat het schrijven van teksten een vak apart is. We kenden Leanne al van haar korte teksten die meteen pakkend zijn. Niet de standaard teksten. Soms gedurfd, zeker voor de traditionele bouwwereld. Qua samenwerking kun je snel schakelen met Leanne. Als er bij ons iets geschreven moet worden, dan had dat vaak gisteren al klaar moeten zijn; Leanne regelt het. Geen flauwekul, duidelijkheid.”

Nicole Bots, Driessen Bouw Asten BV

“Ik was op zoek naar een tekstschrijver met een originele schrijfstijl. Daarvoor kwam ik bij Leanne uit. De teksten die ze voor Bouwteam Jansons heeft verzorgd zijn super qua taal, originaliteit en precies wat ik bedoelde; wat ik hoopte te bereiken, is precies gebeurd. Qua samenwerking ben ik tevreden over alles. Leanne komt haar afspraken goed na, ze leeft zich in in de klant, en levert mooie teksten. Klinkt misschien een beetje té tevreden, maar dat ben in ook.”

Lars Jansen, Bouwteam Jansons

“Ik ben heel blij met de samenwerking met Leanne! Ze weet precies wat mijn klanten willen lezen en weet exact de juiste snaar te raken. On point, maar tegelijk ook lekker luchtig en met een vleugje humor. Zoals zij mijn teksten geschreven heeft, had ik het zelf niet kunnen doen. En over mijn profieltekst? Er verscheen echt een dikke vette glimlach op mijn gezicht toen ik hem voor het eerst las. Leanne durft woorden over jou te schrijven die exact de kern raken en kloppen met de werkelijkheid, maar waar je zelf lichtjes van begint te blozen! Echt, fantastisch! Deze vrouw is ongekend goed. Dankjewel voor je talent!

Manon Teeuwen, FLP

“Hoe mooi het plaatje ook is, om je doelgroep écht te raken zijn goede teksten nodig. En daarvoor werk ik al een paar jaar met veel plezier en succes samen met Leanne. Haar teksten zijn origineler dan die van veel andere copywriters; niet zo duf en standaard. Wat de doelgroep ook is, Leanne raakt hem met de juiste woorden. Samen hebben we al veel klanten blij gemaakt en veel eindproducten opgeleverd waar ik (wij) heel erg trots op ben.”

Megan van den Oever, MEGANMEDIA

“Na mijn kennismaking met Leanne heb ik direct mijn kennismakingsafspraken met andere tekstschrijvers afgezegd. Leanne begreep mij direct, ze luistert goed, leeft zich in, en stelt verdiepende vragen die je aan het denken zetten. Daarnaast straalt ze een fijn enthousiasme uit. Ik ben ontzettend blij met het resultaat dat ze heeft geleverd. Bij het lezen van de eerste teksten werd ik echt stil; hoe kan iemand zó direct tot de essentie komen?! Ze vertaalt je boodschap op fantastische wijze naar een tekst die écht bij je past. Ze is praktisch en duidelijk in aanpak; daar houd ik van! Kortom; ik vond de samenwerking met Leanne heel prettig.”

Heidi van Kampen, Meant4Life

“Met regelmaat redigeert Leanne teksten voor mijn bedrijf. Ik werk met haar samen omdat ze begrijpt wat ik wil zeggen en dat vertaalt ze naar een schrijfstijl die bij mij past. Leanne is vriendelijk en altijd opbouwend in haar feedback. Ze laat mij en het verhaal dat ik wil overbrengen in zijn waarde. Leannes teksten zijn helder geformuleerd en duidelijk in de boodschap. Ze komt haar afspraken altijd na en is ook bij paniek-momenten snel beschikbaar. Een echte schrijfengel!”

Eugenie Obers, Bon a Pact coachen & trainen

“Met grote regelmaat vragen wij Leanne om een tekst voor ons te schrijven. Ze kent ons. Ze weet meteen de juiste toon te raken. Schrijft luchtig en goed leesbaar. Ze is toegankelijk en gezellig. Kortom prettig om mee samen te werken en effectief in resultaat. Wij kunnen haar van harte aanbevelen! “

Hans & Hanny Claessens, Drukkerij Claessens

“Bij het opstellen van de folder voor ons bedrijf AROM heeft Leanne de teksten verzorgd. Daarbij heeft zij een deel van het complexe omgevingsrecht in heldere en klantgerichte taal omschreven. Door zich goed in ons bedrijf en de te leveren juridische dienstverlening en de klanten te verdiepen, heeft zij daarbij een goede vertaalslag gemaakt. Klanten weten ons daardoor nog beter te bereiken. Wij zijn zo enthousiast dat we de teksten ook voor onze website vergunningcheck.nl hebben gebruikt. Leanne Arts kunnen we voor het opstellen van uw bedrijfsteksten dan ook van harte aanbevelen!”

Mr. Q.W.J. (Krijn) de Ruijter, AROM

“Toen ik moeite had om een pakkende tekst te schrijven heb ik Leanne Arts ingeschakeld. Leanne is in staat om uit de stroom aan informatie die ik haar had gemaild, de essentie te halen en dit om te vormen tot een pakkende professionele tekst met een vleugje humor. Zonder dat we elkaar hadden gesproken, heeft zij een tekst gemaakt die ook aansluit op mijn persoonlijkheid. Ik was ook aangenaam verrast door het steengoede resultaat dat Leanne neerzette in zo’n korte tijd; een toegankelijke en voor iedereen te begrijpen tekst, die precies weergaf wat ik bedoelde.”

Irene Vestjens, Stimulans Counselling

“Leanne weet altijd de juiste snaar te raken. Haar teksten zijn gevat en spitsvondig. Zij weet haar eigen draai aan een tekst te geven en zorgt voor extra attentiewaarde die ervoor zorgt dat de lezer bij de kladden wordt gepakt. Leanne past bij ons bureau omdat zij toegevoegde waarde kan bieden aan een opdracht en het eindresultaat daardoor weet te versterken.”

Wouter Aarts, Happy Cactus

“Inmiddels hebben wij al meerdere keren gebruiken mogen maken van de diensten van Leanne. Telkens weer verbaast ze me hoe zij onze input omzet in de ons gewenste teksten. Daarnaast is Leanne ook ontzettend flexibel en probeert ze altijd ruimte vrij te maken als er haast geboden is. In één woord, TOP!”

Jeffrey Voorn, C&C Administratie

“Leanne begon voor ons in 2012 met het schrijven van nieuwsbrieven voor de Vierdaagsefeesten. Vrijwel direct begreep Leanne wat voor een soort schrijfstijl bij onze organisatie en manier van communiceren past. Daarom kreeg ze al snel meer opdrachten, zoals het schrijven van persberichten, speeches en informatiedocumenten. Leanne werkt doelgericht, snel, is erg prettig in de samenwerking en komt haar afspraken altijd na. Ik ben zeer tevreden over de teksten die Leanne ons aanlevert. Ze heeft verschillende goede schrijfkwaliteiten en daarom zou ik haar ook zeker vragen voor andere projecten. Wat mij betreft mag de samenwerking nog wel even voortduren.”

Madelon Kersten, Vierdaagsefeesten Nijmegen

“Leanne weet hoe je teksten luchtig en leesbaar houdt. Door te werken met kwinkslagen in de tekst weet ze de interesse van de doelgroep te wekken. Leanne schrijft voornamelijk voor ons ledenmagazine Dichterbij dat elk kwartaal uitkomt.”

Rian van Eersel-Rutten, Rabobank Peelland Zuid

“We zijn behoorlijk onder de indruk en enthousiast over de teksten die Leanne voor ons geschreven heeft. Indrukwekkend hoe ze in zo’n korte tijd onze producten en ons bedrijf heeft weten te pakken in een tekst. Leanne heeft ons positief verrast.”

Pim Kemps, Invisua Lighting

“Leanne heeft ons concept naar een hoger level weten te tillen door ons verhaal verstaanbaar, duidelijk en visueel te schrijven. Ze neemt de tijd om samen tot het beste resultaat te komen en dat is zeker gelukt. Deze samenwerking en haar schrijfkunst is een aanwinst voor ons concept!”

Jaimy van Rheden, Restaurant EMMA Eindhoven

“Leanne FANTASTISCH kan je wel zoenen super je schrijft hoe ik het bedoel!! Enorm dank. Ga het straks meteen toepassen op de websites. Ik ga zo dadelijk op vleugels naar huis! “

Boukje Cranenbroek

“Ik ben je grootste fan en wilde altijd een bedrijf starten zodat jij mijn teksten kon schrijven.”

Nadine Sterrenburg, Blownaway