Skip to main content

Schrijf masterclass

Wil jij beter én leuker leren schrijven? Pakkender, klantgerichter en met meer beleving? Meld je aan voor mijn schrijf masterclass, dan zorgen we er samen voor dat jouw lezer forever aan je lippen hangt. Een interactieve training vol nieuwe inzichten, tips en ezelsbruggetjes. Deels theorie en deels zelf aan de bak. Bij jou op de zaak of bij mij in Deurne. Geloof me, dit wil je. Waarom? Dat lees je hier.

Heb je interesse in een schrijf masterclass en wil je meer info? Stuur een e-mail naar info@leannearts.nl of bel me: 06 53 63 97 05. Je mag je ook meteen aanmelden via onderstaand formulier.

Meld je aan voor een schrijf masterclass

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer*

  Straat en huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Wat is je functie?

  "De schrijf masterclass was super interessant. Ik heb in korte tijd erg veel geleerd. Zoveel waar ik nog nooit over nagedacht had. Qua inhoud is hij meteen bruikbaar; je gaat verbanden zien en krijgt goede tips. Ik had echt een ‘eureka’ moment bij een bepaald ezelsbruggetje. Leanne gaf goede voorbeelden die blijven hangen. Het was fijn om meteen het een en ander in een opdracht te verwerken en wat naslagwerk mee te krijgen. Voor iedereen die voor zijn/haar werk weleens teksten schrijft is deze masterclass een eyeopener van jewelste."

  Irene Vestjenseigenaar Stimulans Counselling

  “Op 29 januari 2024, hebben wij met ons marketing- en communicatieteam de schrijfworkshop van Leanne gevolgd. Een erg inspirerende en interactieve sessie. Wat deze workshop écht de moeite waard maakt, is dat er niet alleen kennis werd gedeeld, maar ook voorbeelden werden gegeven die je meteen in de praktijk kan toepassen. De relatief eenvoudige voorbeelden zorgen voor een échte eye-opener. Ik raad de workshop van Leanne 100% aan."

  Linda Koningsjunior marketeer bij Inova

  “De schrijfworkshop van Leanne is enorm bruikbaar en leuk. Door voorbeelden, opdrachten en toepasbare tips worden je schrijf skills echt naar een hoger niveau getild. Haar nuchtere visie op copywriting met een tikkeltje lef heeft voor mij het schrijven nóg leuker gemaakt.”

  Angeliek Koopmansmarketing- en communicatieadviseur bij Inova

  “De schrijfworkshop was erg leerzaam. Leanne liet op een laagdrempelige manier zien hoe je veelgemaakte fouten in teksten kunt herkennen en voorkomen. Ze gebruikte hierbij veel praktijkvoorbeelden en handige (en grappige!) ezelsbruggetjes. Het is ook prettig dat je tussendoor zelf aan de slag gaat met opdrachten. Dat maakte de workshop interactief. Ik kan het zeker aanraden aan iedereen die voor zijn of haar werk met teksten bezig is. Of je nu beleidsplannen schrijft of verantwoordelijk bent voor content op social media. Iedereen kan er wat van opsteken.”

  Ruud Peetersmarketing- en communicatieadviseur bij Inova

  “Ik heb de workshop van Leanne als zéér waardevol ervaren. Praktisch, met positieve energie en vol nieuwe inzichten. Inzichten om écht te gaan spelen met woorden. Daarmee gaat je tekst meer leven en leest het veel makkelijker, voor wie je de tekst ook schrijft. Nu ik dit weet, heb ik zin om snel de ‘stoute schoenen’ aan te trekken en ermee aan de slag te gaan. Vaste patronen loslaten en meer schrijven vanuit vrijheid. Dát is een zeer waardevol inzicht waar ik concreet mee aan de slag kan.”

  Zoë Vissers-Levelsmarketing- en communicatieadviseur bij Inova

  “Dank voor je inspirerende workshop. Heb er energie van gekregen. Spelen met woorden op een praktische en relevante manier. Leanne zet je creatieve brein aan en geeft tips die je direct en goed kunt toepassen. Wil je uit je tekstuele comfortzone stappen en je meer onderscheiden? Boek een schrijfworkshop bij Leanne.”

  Heidi Peeterssenior marketing- en communicatieadviseur bij Inova

  “De schrijfworkshop van Leanne is praktisch, on point en lekker luchtig met een vleugje humor. Haar ervaring en kunde brengt ze inspirerend over met handige informatie, voorbeelden en praktische opdrachten. De essentie weet zij goed over te brengen. Gewoon duidelijk. Ik heb veel opgestoken van deze workshop. Nieuwe inzichten waarmee ik mijn teksten naar een hoger niveau kan tillen.”

  Loeki Janssenmarketing- en communicatieadviseur bij Inova

  De masterclass van Leanne was zeker leerzaam voor mij. Ze geeft veel tips waar je echt iets aan hebt. Nu kan ik mijn teksten voor onze nieuwsbrief en social media onder handen nemen en ze wat meer pit geven. Dank je wel Leanne!

  Manon Desriacmarketing expert bij BRITA Group

  Leanne heeft ons een leerzame en inspirerende masterclass copywriting gegeven! Haar enthousiasme en expertise zetten de toon voor een hele interactieve workshop. Theorie werd afgewisseld met leuke creatieve schrijfopdrachten, die je leren om naar je doelgroep toe te schrijven. En nu vol vertrouwen en geïnspireerd aan de slag met onze eigen teksten! Bedankt, Leanne, voor deze waardevolle ervaring!

  Wouter Aartsmarketing director Benelux bij BRITA Group

  "Ik heb de masterclass als erg inspirerend ervaren. Ik ben me bewust geworden van de kracht van een goede tekst, en hoeveel ‘slechte’ er eigenlijk zijn. Van veelgemaakte fouten die ik zelf ook stuk voor stuk maakte. Door alle inzichten die Leanne gaf, kijk ik nu heel anders naar teksten en denk ik anders bij het schrijven van een eigen tekst. Leanne geeft veel praktische tips en ezelsbruggetjes die je direct kan (en ook gaat) toepassen tijdens de masterclass. De kracht van de masterclass is theorie v.s. praktijk. Kortom: ontzettend interessant en leerzaam!"

  Bregje van Arensbergenoperationeel manager bij FIERS Groep

  "Leanne geeft je handvatten die je direct in de praktijk kunt toepassen. Voor mij heeft het inzicht gegeven dat het niet altijd ingewikkeld hoeft te zijn. Dat je vooral bij jezelf moet blijven als het gaat om de woorden die je gebruikt. En dat je soms beter wat langer na kunt denken voor je een mail verstuurt. Wat staat nou eigenlijk, in die mail of tekst? Ik vond het ontzettend leuk om het maken van teksten eens te zien vanuit een andere invalshoek, met daarbij fijne tips en voorbeelden!"

  Inge van der Burgproduct support agent bij Good Habits