Skip to main content

Schrijf masterclass

Wil jij beter én leuker leren schrijven? Pakkender, klantgerichter en met meer beleving? Meld je aan voor mijn schrijf masterclass, dan zorgen we er samen voor dat jouw lezer forever aan je lippen hangt. Een interactieve training vol nieuwe inzichten, tips en ezelsbruggetjes. Deels theorie en deels zelf aan de bak. Bij jou op de zaak of bij mij in Deurne. Geloof me, dit wil je. Waarom? Dat lees je hier.

Een schrijf masterclass bij jou op de zaak? Stuur een e-mail naar info@leannearts.nl of bel me: 06 53 63 97 05.

Meld je aan voor de schrijf masterclass op donderdag 30 mei 2024

Wanneer? Van 13:00 – 16:00 uur.
Voor wie? Voor iedereen die beter én leuker wil leren schrijven.
Waar? Regio Deurne / Helmond. Exacte locatie volgt later per mail.
Wat kost het? € 299,- exclusief btw per persoon. Tip: kijk je baas lief aan!

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer*

  Straat en huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Wat is je functie?

  “Op 29 januari 2024, hebben wij met ons marketing- en communicatieteam de schrijfworkshop van Leanne gevolgd. Een erg inspirerende en interactieve sessie. Wat deze workshop écht de moeite waard maakt, is dat er niet alleen kennis werd gedeeld, maar ook voorbeelden werden gegeven die je meteen in de praktijk kan toepassen. De relatief eenvoudige voorbeelden zorgen voor een échte eye-opener. Ik raad de workshop van Leanne 100% aan."

  Linda Koningsjunior marketeer

  “De schrijfworkshop van Leanne is enorm bruikbaar en leuk. Door voorbeelden, opdrachten en toepasbare tips worden je schrijf skills echt naar een hoger niveau getild. Haar nuchtere visie op copywriting met een tikkeltje lef heeft voor mij het schrijven nóg leuker gemaakt.”

  Angeliek Koopmansmarketing- en communicatieadviseur

  “De schrijfworkshop was erg leerzaam. Leanne liet op een laagdrempelige manier zien hoe je veelgemaakte fouten in teksten kunt herkennen en voorkomen. Ze gebruikte hierbij veel praktijkvoorbeelden en handige (en grappige!) ezelsbruggetjes. Het is ook prettig dat je tussendoor zelf aan de slag gaat met opdrachten. Dat maakte de workshop interactief. Ik kan het zeker aanraden aan iedereen die voor zijn of haar werk met teksten bezig is. Of je nu beleidsplannen schrijft of verantwoordelijk bent voor content op social media. Iedereen kan er wat van opsteken.”

  Ruud Peetersmarketing- en communicatieadviseur

  “Ik heb de workshop van Leanne als zéér waardevol ervaren. Praktisch, met positieve energie en vol nieuwe inzichten. Inzichten om écht te gaan spelen met woorden. Daarmee gaat je tekst meer leven en leest het veel makkelijker, voor wie je de tekst ook schrijft. Nu ik dit weet, heb ik zin om snel de ‘stoute schoenen’ aan te trekken en ermee aan de slag te gaan. Vaste patronen loslaten en meer schrijven vanuit vrijheid. Dát is een zeer waardevol inzicht waar ik concreet mee aan de slag kan.”

  Zoë Vissers-Levelsmarketing- en communicatieadviseur

  “Dank voor je inspirerende workshop. Heb er energie van gekregen. Spelen met woorden op een praktische en relevante manier. Leanne zet je creatieve brein aan en geeft tips die je direct en goed kunt toepassen. Wil je uit je tekstuele comfortzone stappen en je meer onderscheiden? Boek een schrijfworkshop bij Leanne.”

  Heidi Peeterssenior marketing- en communicatieadviseur

  “De schrijfworkshop van Leanne is praktisch, on point en lekker luchtig met een vleugje humor. Haar ervaring en kunde brengt ze inspirerend over met handige informatie, voorbeelden en praktische opdrachten. De essentie weet zij goed over te brengen. Gewoon duidelijk. Ik heb veel opgestoken van deze workshop. Nieuwe inzichten waarmee ik mijn teksten naar een hoger niveau kan tillen.”

  Loeki Janssenmarketing- en communicatieadviseur